Kinesiologie staat voor de leer der beweging. Deze beweging begint vanuit het brein en weerspiegelt zich in het fysieke lichaam.

Multi houdt in dat ik alles schakel en dimensionaal de hele balans overzie, om zo met het juiste gereedschap en technieken op de juiste plekken te balanceren. Er wordt gewerkt aan de samenwerking tussen het lichaam, de ziel en de geest om de oorzaak achter de klacht op te sporen.

Als deze samenwerking niet goed geïntegreerd is geven alle drie de niveaus een klacht om je duidelijk te maken wat je niet lukt.

Iedereen, daar het de therapie van nu is.

Welke klachten kunnen zoal behandeld worden?
Vermoeidheid, slaapstoornissen, burn-out, snel koud.              
Spier- en gewrichtsklachten, onrustige benen, rugklachten, spierkrampen.
Hooikoorts, allergieën.        
Huidklachten, astma, benauwdheid of klachten aan de luchtwegen.
ADHD, ADD, onrust, overgevoeligheid, leerstoornissen, concentratieproblemen.
Groeistoornis bij kinderen, ontwikkelingsstoornis.
Hoofdpijn, migraine.
Haaruitval.
Overgangsklachten, opvliegers, veel zweten, hartkloppingen.
Oorzuizen.

Ook emotionele klachten zoals stress, angsten, snel boos worden,
onrust, overgevoeligheid, slaapstoornis, verdriet en depressies, niet kunnen genieten etc.

Het uitvoeren van de behandeling is eenvoudig, ik herstel en corrigeer zeer nauwkeurig en doeltreffend. Het lichaam geeft duidelijk aan waar de ziekte of een tekort speelt en hoe dit is op te heffen. Het lichaam is een geniale computer, die alles vertelt, mits men weet hoe het te vragen.

Dit doe ik met technieken en doormiddel van gereedschap zoals: testbuisjes, piramides, kristallen etc. Dit gereedschap bezit trillingen. Zie het lichaam maar als een orkest waarin iedere spier, klier, orgaan of systeem zijn eigen trillingsfrequentie bezit. Ziekte ontstaat door een negatieve trilling.

Met de technieken en hun gereedschap stem ik het lichaam opnieuw af, zie het maar dat er een ander deuntje gespeeld wordt. Kortom jij verandert, gaat anders om met de situatie en overwint je problemen. Het lichaam hoeft het niet langer te weerspiegelen en jouw genezend vermogen gaat aan het werk om jouw klachten te overwinnen.

Beach

De voet als spiegel van de hele mens

Bij voetreflexmassage wordt manueel druk uitgeoefend op de reflexpunten van de voet, hierdoor wordt het lichaam geactiveerd om blokkades in het lichaam op te heffen. Het geeft juist de aanzet om organen, klieren, zenuwen, lichaamsdelen beter te laten functioneren.

Als een orgaan of lichaamsdeel niet helemaal goed werkt voel je dat tijdens de massage. De plek voelt pijnlijk aan. Door massage van de plek verdwijnt de pijn in de voet, hierdoor ontstaat een betere doorbloeding naar het orgaan en de afvalstoffen worden afgevoerd.

De reacties na deze voetreflexmassage:

Uitbreiding met edelstenen tijdens voetreflexmassage zorgt voor om beter in het leven te staan en te gaan genieten van het leven in plaats van te overleven.